Tel: 06-57564991

Laten behangen in Groningen

Wilt u de wanden van uw woning/gebouw een ander charisma geven? Dan kunt u kiezen om uw kamer te laten behangen met een klassiek of modern behang. De nieuwste trend op dit moment is het vliesbehang met diverse printen en is verkrijgbaar in vele patronen. Schildersbedrijf Colorido is bekwaam in het plakken van alle merken en soorten behang.

Verschillende soorten behang

Papier

Wordt veel gebruikt omdat het goedkoper is. De dikkere soorten zijn gemakkelijk te verwerken.

Duplex

Duplex behang is wat steviger dan gewoon papieren behang en daardoor wat gemakkelijker te verwerken.

Vinyl behang

Kunststof toplaag, meestal voorzien van een structuur. Het is waterbestendig en kan op alle plaatsen worden gebruikt, dus ook in douches, keukens en andere ‘natte’ ruimtes. Het is gemakkelijk te verwerken.

Vliesbehang

Bestaat uit een non-woven vlieslaag of een combinatie van vlies met vinyl. Het is vormvast en neemt geen vocht op. Vliesbehang kan goed onvolmaaktheden in de muur verbergen en overspant barsten en scheurtjes. Het is volledig afwasbaar en moeilijk ontvlambaar. Het is dus geschikt voor de hele woning. Wij maken over het algemeen gebruik van (reno)vlies behang. Dit behang is zeer goede kwaliteit. Het is voorgelijmd en wordt door de waterbak gehaald en vervolgens op de muur aangebracht. De randen worden daarna gekit en in gewenste kleur gespoten of gesausd.

Glasvezel

Degelijk en praktisch onverwoestbaar. Het is geschikt voor slechtere muren. Dit behang is goed overschilderbaar.

Behangen specialistisch werk

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met behangwerk. Maar dit valt toch vaak tegen. Zeker bij allerlei nieuwe soorten behang, zoals bijvoorbeeld glasvezelbehang is het van belang een professionele aanpak te kiezen. Daarom kunt u kiezen om het door ons te laten doen.

Bedrijven

Uw bedrijfspand, kantoor of (vastgoed)project op een professionele wijze laten behangen? Schildersbedrijf Colorido staat voor u klaar.

Particulier

Wilt u uw woning een nieuw uiterlijk geven en/of van een onderhoudsbeurt voorzien? Dan bent u bij Schildersbedrijf Colorido aan het juiste adres.

Direct hulp nodig?

U kunt bij ons een gratis offerte aanvragen. Vul hiervoor het formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u een goede offerte kunnen sturen.
Bij twijfel kunnen wij altijd bij u langs komen om een nog beter beeld te krijgen van de werkzaamheden.

Naar WhatsApp
Welkom op onze website. U kunt ons ook gelijk een appje sturen.