Tel: 06-57564991

Schilderwerk: zowel binnen- als buitenschilderwerk

Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk bent u Colorido aan het juiste adres. Onze focus ligt zowel op het visuele als het duurzame aspect. Het schilderwerk dient er niet alleen fraai uit te zien, het moet ook lange tijd mee kunnen gaan. Als u voor onze diensten kiest, bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat. Hieronder kunt u meer lezen over binnen- en buitenschilderwerk.

Schilderwerk Binnen

Binnenschilderwerk is een essentieel punt bij de bescherming van uw houtwerk. Ook vormt binnenschilderwerk een stuk verfraaiing voor uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen u nauwkeurig adviseren over vele verschillende toe te passen materialen; van eenvoudig tot zeer exclusief en van strak tot sfeervol. Wij kunnen o.a. de volgende binnenafwerkingen voor u verzorgen: het schilderwerk van muren, plafonds, kozijnen, deuren, etc.

Om een fraai en duurzaam eindresultaat te bereiken betreffende uw binnenschilderwerk, is het gebruik van hoogwaardige materialen essentieel. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol. Wij worden door onze leveranciers regelmatig op de hoogte gehouden en geadviseerd over de nieuwste producten, zodat wij u te allen tijde van passend advies kunnen voorzien.

Schilderwerk Buiten

Wij raden u aan om uw buitenschilderwerk tijdig op peil te houden om zo onnodige kosten te besparen. Door middel van enkele intensieve behandelingen kunnen wij uw buitenschilderwerk weer in topconditie doen verkeren. Als u te lang wacht met het plegen van onderhoud kan u op den duur tegen hogere kosten aanlopen, doordat de schilder meer werk heeft teneinde hetzelfde resultaat te behalen. Het voordeel van tijdig onderhoud is dus dat u kosten bespaart en dat u altijd een goede bescherming van uw houtwerk geniet. Daarnaast is het voor het aangezicht een stuk fraaier. Wij bieden u verschillende duurzame verfsystemen welke de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk kunnen verlengen. Materiaalgebruik kunnen wij voor ieder object ter plaatse te bepalen, zowel voor bedrijfs- als particulier onderhoud.

Ook voor uw buitenschilderwerk gebruiken wij hoogwaardige materialen van eerder genoemde topmerken. Door invloeden van het klimaat kan verwering en beschadiging optreden. Goed dekkende en duurzame materialen zijn daardoor essentieel om uw buitenschilderwerk in goede conditie te houden.

Kast schilderen

Trap schilderen

Tuinhuis schilderen

Deur schilderen

Dak schilderen

Naar WhatsApp
Welkom op onze website. U kunt ons ook gelijk een appje sturen.